מתכון לפסטה פטוצ'יני ברוטב פטריות יער וערמונים

הפסטה שלכם מקבלת טעם חדש: עורכת מדור 'אוכל' של 'כיכר השבת' השפית מורן פינטו, עם מתכון מיוחד לפסטה פטוצ'יני לצד רוטב פטריות יער וערמונים. טעם שלא תשכחו (אוכל, מתכון)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)

המצרכים לפטוצ'יני ברוטב פטריות יער וערמונים

  • 1 חב' פסטה מסוג פטוצ׳יני
  • 4 פטריות יער גדולות
  • 1 שקית ערמונים בוואקום
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 100 גר׳ חמאה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • קורט אגוז מוסקט
  • 2 ענפי תימין טרי

אופן ההכנה של פטוצ'יני ברוטב פטריות יער וערמונים

  • מבשלים את הפטוצ'יני עפ"י הוראות היצרן ומסננים
  • פורסים את הפטריות
  • וחוצים את הערמונים
  • במחבת רחבה ממיסים את החמאה
  • ושמים את הפיטריות עם הערמונים מקפיצים קלות ומתבלים
  • מוסיפים את השמנת ומבשלים יחד
  • מכניסים את הפטוציני למחבת ומערבבים יחד הכל
  • מפזרים מעל את העלים של התימין
  • מגישים חם עם גבינת פרמז׳ן מגורדת

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר