בלי נקיפות מצפון

מתכון לפינוקי בננה ושוקולד בריאים משלושה מרכיבים בלבד

אנו אוהבים קינוחים ומתוקים, אבל הם לא אוהבים אותנו בחזרה - ברגע שאנו קצת מגזימים איתם, אנו מרגישים חולשה ועייפות ואת הבגדים לוחצים. בכל אופן, אנו עדיין זקוקים ל"משהו מתוק" מדי ערב וכאן נכנס הקינוח הזה לתמונה: נגיסי בננה מצופים שוקולד עם חמאת שקדים. השילוב של שוקולד, בננה וחמאת שקדים הוא המוצלח ביותר בעינינו, אבל תוכלו להמיר אותו בחמאת בוטנים או בממרח שוקולדי/אגוזי אחר לטעמכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פינוקי בננה ושוקולד בריאים משלושה מרכיבים בלבד (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 בננות
  • 2 כוסות שוקולד צ'יפס
  • 1/2 כוס חמאת שקדים / חמאת בוטנים / ממרח אגוזי לוג
  • מלח גס - לא חובה

אופן ההכנה:

1. פורסים את הבננות לטבעות ומניחים על גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה.

2. מורחים מעט חמאת שקדים על כל פרוסה ומשתמשים בנתח נוסף של בננה ליצירת כריך. ממשיכים באופן זה עד לסיום כל פרוסות הבננה.

3. מצננים את הבננות במקפיא במשך כשעה.

4. ממסים את השוקולד צ'יפס במיקרוגל, בקערת זכוכית הבטוחה לשימוש בחום.

5. מוציאים את הבננות מהמקפיא ומשתמשים במזלג כדי לטבול בעדינות כל "סנדוויץ'" בשוקולד, כך שהוא מכסה לפחות מחצית ממנו.

6. ברגע שכל הבננות מכוסות בשוקולד ומונחות שוב על התבנית, מפזרים מעל כל אחת מלח גס.

7. מחזירים למקפיא עד להתקשות, במשך כ-30 דקות.

8. מגישים מיד או מאחסנים במקפיא עד שבוע.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר