קינוח חורפי מהיר

מתכון לבננות מטוגנות בציפוי סוכר וקינמון

מה עושים עם בננות בשלות? פורסים אותן, מצפים בתערובת של סוכר וקינמון, מטגנים אותן להשחמה יפה ויש לכם את הקינוח החורפי המושלם בסיום ארוחה טעימה, נשנוש כיפי כשהאורחים כבר בדלת או תחליף נהדר לעוגה ליד הקפה של הבוקר (מתכונים, אוכל)

פרוסות בננה מטוגנות בציפוי סוכר וקינמון (צילום: Candice Bell on Shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 בננות בשלות מאוד
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט (לא חובה)
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. פורסים את הבננות לעיגולים דקים בעובי של כ-0.5 ס"מ.

2. מערבבים בקערה קטנה את הסוכר, הקינמון ואגוז המוסקט (אם רוצים).

3. משמנים קלות מחבת גדולה, רצוי מחבת עם ציפוי נון-סטיק, ומחממים אותה על אש בינונית.

4. מסדרים במחבת את פרוסות הבננה ומפזרים עליהם מחצית מתערובת הסוכר והקינמון. מטגנים במשך 2-3 דקות, הופכים את פרוסות הבננה, מפזרים מעל את המחצית הנותרת של תערובת הציפוי ומטגנים במשך 2-3 דקות, עד שהבננות מקבלו גוון שחום-יפה ונעשות רכות, חמות ומקורמלות. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר