מיוחד: מתכון לפרגיות עם כרישה ותפוחים

מפגש פסגה מפנק בין עוף ותוספות מתקתקות: מנה עיקרית מיוחדת של תבשיל שכבות תפוחים, כרישה ופרגיות בטעם נפלא וריח נהדר - כל מה שאתם צריכים לארוחת החג. מתכון לפרגיות עם כרישה ותפוחים (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פרגית עם תפוחים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 6 פרגיות נקיות
  • 1 כרישה גדולה
  • 4 תפוחי עץ מסוג גרנד סמית
  • 1/2 כוס מיץ תפוחים
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף חרדל
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת פרגית עם כרישה ותפוחים:

רגע לפני: מפגש פסגה מפנק בין עוף ותוספות מתקתקות: מנה עיקרית מיוחדת של תבשיל שכבות תפוחים, כרישה ופרגיות בטעם נפלא וריח נהדר - כל מה שאתם צריכים לארוחת החג. מתכון לפרגיות עם כרישה ותפוחים.

• מקלפים את התפוחים ומגרדים אותם בפומפייה.

• פורסים את הכרישה לפרוסות דקות.

• מחממים שמן בסיר סוטאז רחב, ומטגנים בו את הפרגיות מכל צד במשך 4-5 דקות. מעבירים לצלחת בצד.

• באותו הסיר, מניחים את פרוסות הכרישה ומטגנים אותן עד להזהבה קלה.

• מוסיפים את גרד התפוחים לסיר, מערבבים מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

• מוסיפים את החרדל, ומיץ התפוחים, ומבשלים במשך 10 דקות על אש גבוהה.

• מנמיכים את האש ומניחים את הפרגיות מעל הכרישה והתפוחים שבסיר.

• מבשלים במשך שעה על אש נמוכה וקטנה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר