מתכון לקולסלואו כרוב צבעוני עם אגסים ברוטב מיוחד

סלט הכרוב הרגיל שכולם מכירים, מקבל טוויסט מיוחד שישדרג לכם את ארוחת השבת: מתכון להכנת סלט קולסלואו כרוב בשני צבעים עם אגסים ברוטב פיקנטי-מתקתק (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סלט קולסלואו כרוב עם אגסים ברוטב מיוחד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 ראש כרוב לבן
  • 1/2 ראש כרוב סגול
  • 1 אגס
  • 3 כפות שומשום קלוי
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 4 שיני שום
  • 4 ענפי בצל ירוק
  • 2 כפות כוסברה קצוצה דק
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 כף שמן שומשום
  • 3 כפות סוכר חום
  • 1/2 כף מלח

אופן הכנת קולסלואו כרוב צבעוני עם אגסים ברוטב מיוחד:

רגע לפני: סלט הכרוב הרגיל שכולם מכירים, מקבל טוויסט מיוחד שישדרג לכם את ארוחת השבת: מתכון להכנת סלט קולסלואו כרוב בשני צבעים עם אגסים ברוטב פיקנטי-מתקתק.

• פורסים את הכרובים לרצועות.

• מקלפים את האגס וחותכים אותו לקוביות דקות.

• בוחרים קערת הגשה גודלה ושקופה, ומעבירים אליה את הכרובים וקוביות האגס.

• קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה ומוסיפים לקערה.

• הכנת הרוטב: כותשים את השום ומערבבים היטב בכלי נפרד עם רוטב הסויה, שמן הזית, שמן השומשום, הסוכר והמלח.

אופן ההגשה: יוצקים את הרוטב על הירקות כחצי שעה לפני ההגשה, מפזרים מעל את השומשום וניתן להוסיף פקאן קלוי קלות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר