מארחים בחנוכה

מתכון ללביבות כרובית וגבינה אפויות ללא גלוטן

לקראת אחד החגים מלאי השומן ועמוסי הקלוריות, אנחנו מגישים לביבות כרובית וגבינה מופלאות - אפויות, ללא גלוטן ודלות בפחמימות. כי אם כבר לביבות, אז רק ככה. צפו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 ראש גדול של כרובית, מחולק לפרחים קטנים
  • 1 כוס גבינת צ'דר / גבינה צהובה מגוררת
  • 1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 1/2 כף תערובת תיבול איטלקי (או אורגנו + תימין + בזיליקום מיובשים ומעורבבים יחד)
  • 4 ביצים
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת לביבות כרובית וגבינה אפויות:

מתכון ל-30 לביבות

צפו באופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-220 מעלות, ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה.

2. במעבד מזון, טוחנים את פרחי הכרובית ל"אורז" או מגררים את פרחי הכרובית בפומפייה. מניחים את אורז הכרובית בכלי שמתאים למיקרוגל, מכסים ומחממים במשך 10 דקות. מעבירים לקערה גדולה ונותנים לאורז להצטנן במשך 5 דקות.

3. מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הלביבות ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מערבבים הכל לעיסה אחידה.

4. יוצרים מהעיסה 30 לביבות בצורת אצבעות עבות בגודל שווה, ומסדרים אותן בתבנית.

5. אופים במשך 30 דקות, עד לקבלת גוון זהוב. מגישים חם או בטמפרטורת בחדר עם קטשופ, מטבל פיצה או שמנת חמוצה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר