מתכון לפלפלים קלויים עם צלפים וזיתים

תוספת פיקנטית לקרוסטיני עשויים היטב: מתכון להכנת פלפלים קלויים עם צלפים וזיתים מתובלים בשום ופטרוזיליה, בחריפות מעודנת שמשאירה צריבה טובה בפה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פלפלים קלויים עם צלפים וזיתים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 פלפלים אדומים
  • 1 פלפלון חריף
  • חופן גדוש זיתים ירוקים / שחורים
  • 2 כפות צלפים מסוננים
  • 1/4 צרור פטרוזיליה
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כפית צ'ילי יבש
  • מלח ופלפל שחור
  • 6 כפות שמן זית

אופן הכנת פלפלים קלויים:

רגע לפני: מתכון להכנת פלפלים קלויים עם צלפים וזיתים מתובלים בשום ופטרוזיליה, בחריפות מעודנת שמשאירה צריבה טובה בפה.

• פורסים לרצועות את הפלפלים האדומים, חותכים לפרוסות את השום והפלפלון, חוצים את הזיתים לשניים, וקוצצים את הפטרוזיליה דק.

• מחממים את שמן הזית במחבת כבדה, מטגנים במשך דקה את השום ומוסיפים את הפלפלים, הפלפלון החריף והזיתים.

• מתבלים בצלפים, בפטרוזיליה הקצוצה, צ'ילי, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד לריכוך הירקות ומסירים מהאש.

• מאחסנים במקרר בכלי סגור עם שמן זית מעל, כדי לשמור על הטריות.

אופן ההגשה: תוספת פיקנטית מעולה על קרוסטיני עשויים היטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר