מתכון לסלט פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי

מתכון קל ומהיר הכנה לסלט פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי וסויה. הסלט טעים גם חם וגם קר, ויכול לבוא כמנת צד מעולה למנת בשר ואורז לבן עם עלים ירוקים (מתכונים, אוכל)

פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
פרווה

רכיבים

  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון
  • 3 שיני שום
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • 3 כפות רוטב סויה
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי:

רגע לפני: מתכון קל ומהיר הכנה לסלט פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי וסויה.

• פורסים את השום והפטריות לפרוסות (אם רוצים, אפשר להשאיר אותן בשלמותן).

• מחממים את השמן במחבת ומטגנים את השום על אש נמוכה במשך כדקה.

• מגביהים מעט את האש ומוסיפים את הפטריות, ומתבלים. מקפיצים עד שהפטריות מתרככות ומשחימות וכל הטעמים נספגים בהן.

אופן ההגשה: הסלט טעים גם חם וגם קר, ויכול לבוא כמנת צד מעולה למנת בשר ואורז לבן עם עלים ירוקים, או תוספת נהדרת לקרוסטיני.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר