לכבוד שבת

מתכון מיוחד: כרוב ניצנים מוקפץ עם קשיו בתיבול פיקנטי

תוספת מקסימה ומיוחדת לשולחן השבת שאין דרך לגרום לה לצאת פחות ממושלם: מתכון מהיר וקל להכנת כרוב ניצנים מוקפץ עם אגוזי קשיו בתיבול סויה וצ'ילי מתוק (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
כרוב ניצנים מוקפץ עם קשיו בתיבול פיקנטי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • חבילת כרוב ניצנים מופשרת
  • 2 ס״מ ג׳ינג׳ר טרי מגורד
  • 4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
  • 5 טיפות שמן שומשום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות שמן
  • 1/2 כוס קשיו
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • שומשום לפיזור

אופן הכנת כרוב ניצנים מוקפץ:

רגע לפני: תוספת מקסימה ומיוחדת לשולחן השבת שאין דרך לגרום לה לצאת פחות ממושלם: מתכון מהיר וקל להכנת כרוב ניצנים מוקפץ עם אגוזי קשיו בתיבול סויה וצ'ילי מתוק.

• חולטים את הכרובים בסיר מלא מים במשך 20 דקות. מוציאים ומסננים היטב מנוזלים.

• קוצצים את הבצל הירוק.

• מחממים 4 כפות שמן בווק ומוסיפים את הג'ינג'ר המגורד, רוטב הצ'ילי, הסויה ושמן השומשום. מערבבים יחד במשך 2 דקות על הווק החם.

• מוסיפים את הכרובים ומקפיצים יחד עד שהכרובים מתרככים, אך לא רכים מידי. מסירים מהאש.

• מעבירים את הכרובים החמים לכלי הגשה ומערבבים יחד עם הבצל הקצוץ. מפזרים מעל שומשום וקשיו ומגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר