ממכרות: מתכון לעוגיות סהרוני שקדים פריכות

מתכון להכנת עוגיות שקדים בצורת חצי סהר. המרקם הפריך והקראנצ'י של הסהרונים הופך אותם לממכרים במיוחד ולמאפה האולטימטיבי ליד הקפה. טיפ: הכפילו כמויות (מתכונים, אוכל)

ממכרות. עוגיות סהרוני שקדים פריכות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 1 כוסות + 1 כף קמח
  • 1/2 כוס שקדים טחונים דק
  • 150 גרם חמאה רכה
  • לציפוי: סוכר וניל

אופן הכנת סהרוני שקדים:

רגע לפני: מתכון להכנת עוגיות שקדים בצורת חצי סהר. המרקם הפריך והקראנצ'י של הסהרונים הופך אותם לממכרים במיוחד ולמאפה האולטימטיבי ליד הקפה. טיפ: הכפילו כמויות.

מתכון ל-36 עוגיות.

• מעבדים בקערת מיקסר את כל המרכיבים, מלבד סוכר הווניל, במשך 2 דקות, עד לקבלת תערובת אוורירית. משהים את התערובת למשך שעתיים בטמפרטורת החדר.

• מחממים את התנור לחום של 165 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

• בעזרת כף יוצרים על התבנית צורות של חצי סהר מהתערובת ומכניסים לאפייה למשך 25-30 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות קלות, אך עדיין בהירות מאוד.

• מוציאים מהתנור ומצננים למשך 10 דקות. מגלגלים את העוגיות בסוכר וניל ומאחסנים בכלי אטום עד להגשה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר