מה אוכלים היום?

מתכון לעוף עם פלפלים צבעוניים ברוטב תימין ולימון

מתכון להכנת תבשיל שוקי עוף עם פלפלים צבעוניים קלויים ברוטב תימין ולימון שנותן טאצ' מיוחד לכל המנה ויש לכם יופי של ארוחה משפחתית משודרגת וטעימה (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
עוף עם פלפלים צבעוניים ברוטב תימין ולימון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 כרעי עוף מחולקים
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 2 פלפלים ירוקים
  • 10 שיני שום
  • 1 ענף תימין טרי
  • מיץ מלימון סחוט היטב
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן הכנת עוף עם פלפלים ברוטב:

רגע לפני: מתכון להכנת תבשיל שוקי עוף עם פלפלים צבעוניים קלויים ברוטב תימין ולימון שנותן טאצ' מיוחד לכל המנה ויש לכם יופי של ארוחה משפחתית משודרגת וטעימה.

• קולים את הפלפלים על אש חיה עד לריכוך. מעבירים את הפלפלים לשקית ונותנים להם 'להזיע' בפנים במשך 15 דקות.

• מסירים את הקליפה מהפלפלים וחותכים אותן לרצועות.

• פורסים לפרוסות דקות את שיני השום.

• מחממים את השמן בסיר סוטאז' רחב ונמוך ומטגנים קלות את העופות.

• מוסיפים לסיר את פרוסות השום, הפלפלים, התימין ומיץ הלימון הסחוט, מתבלים במלח ופלפל שחור.

• מבשלים בסיר מכוסה במשך 40 דקות על אש בינונית, מידי פעם מנערים את הסיר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר