רכות, עסיסיות, בריאות – ומתאימות גם להקפאה.
הקציצות האלה מוכנות מהעוף הטחון שיש לך בפריזר, עם ירקות שמתחבאים בעדינות בעיסה – והופכות אותה לטעימה במיוחד.
הן לא מתפרקות, לא דורשות טיגון – וישר עולות על הצלחת (אוכל ומתכונים)
רוטב פיקנטי וטעים של צ'ילי, שום ושומשום שעוטף את הכנפיים העסיסיות של 'וול דאן' ונותן להם פריכות ממכרת מבחוץ | שלב אחר שלב להכנת ארוחה משפחתית מושלמת ב-10 דקות (אוכל ומתכונים)
כדררו כדור ועוד כדור, זרקו לרוטב והופ'ס- קיבלתם תבשיל קציצות בשר שילדים אוהבים • ארוחת צהרים קלילה ומושלמת במיוחד לחופש הגדול • עוד מתכון טוב מבית אוראל בראל (אוכל ומתכונים)
איזה כיף: כך תוכלו להכין שווארמה אמיתית כמו מהחנות, אבל בקלי קלות ובלי לצאת מהבית • השווארמה עשויה להתחסל עוד לפני שתספיקו לקרר במקרר • צפו בעוד מתכון טוב מבית ורד כהן (אוכל ומתכונים)
גרונות הודו ברוטב אדום הינו מתכון שישלב בריאות עם טעם רך ואיכותי. המתכון מתאים למבוגרים וילדים כאחד. הסגנון אהוב על משפחות רבות לארוחת צהריים ולשבת וחג. בתאבון! (אוכל ומתכונים).
את הקציצות הללו, כל המשפחה אוהבת מקטן ועד גדול. המעלה של הקציצות הללו היא שהן טעימות במיוחד בתוך כריך. כך אתם חוסכים זמן בהכנת התוספת ונהנים מארוחה משביעה וטעימה (אוכל ומתכונים, בשרי).
הסוד במתכון הזה? רוטב מופלא שאפילו הילד הבררן והמפונק שלנו אהב וביקש שנכין שוב. מה עוד יש בו? עור פריך וזהוב ומתיקות מאוזנת ולא מופרזת. בקיצור, התכוננו לקבל ציון גבוה על כישורי הבישול שלכם (מתכונים, אוכל)
יום ראשון, ערב פסח - כל הסיבות שבעולם מובילות לעוף הצלוי הזה. הוא מהיר, קליל, מרענן ואפילו דיאטטי. ונכון, השילוב של עוף, נענע ולימון נשמע מעט תמוה ברגע הראשון, אבל האמינו לנו, מדובר בלהיט של ממש. הגישו אותו על אורז לבן או עם שעועית ירוקה ושומשום (מתכונים, אוכל)
צלייה של ירכיים במחבת לוהטת לא שורפת את העור. פשוט הורידו את המעלות והאריכו את זמן הבישול - סדרו אותן עם העור כלפי מטה במחבת כבדה (עדיף מברזל יצוק או טפלון) על חום מתון ותנו להן שקט. הן יהיו מוכנות תוך כ-30 דקות, ללא הפרעה. רק פקחו עין על החום, כדי לוודא שהעור לא נעשה כהה מדי (מתכונים, אוכל)
פשוטים, ככה אנחנו אוהבים את החיים שלנו, בעיקר במטבח ובטח בערב שבת, כשיש כל כך הרבה מה להכין והזמן קצוב. העוף בשום ולימון הזה קל ומהיר הכנה וביחד עם קוסקוס עסיסי הוא בכלל חגיגה (מתכונים, אוכל)
רוצים לשמוע סוד? אתם לא צריכים ללכת על טיגון עמוק כדי לקבל כנפיים פריכות שאי אפשר לעמוד בפניהן. החוכמה במתכון הזה היא לצפות אותן באבקת אפייה לפני ההכנסה לתנור - מה שמאיץ את תהליך השחמתן. וניתן להפוך אותן אפילו לפריכות יותר באמצעות אפייה על גבי רשת התנור, אבל גם תבנית רגילה עובדת מצוין (מתכונים, אוכל)
אין חיה כזו, יותר מדי מתכונים לעוף צלוי. הם מושלמים לארוחת צהריים מהירה, לאירוח וכמובן לשבת (ולא, אתם לא באמת אמורים לחכות עד שהיא תבוא). אתם רק צריכים רוזמרין, לימון, שום וטימין וקערה ותבנית אחת. זה שילוב טעים בטירוף שעושה פלאים לבשר. ערבבו הכל יחד ותנו לתנור שלכם לעשות את העבודה בשבילכם. עם אורז לבן וסלט - אתם (והמטבח) מסודרים (מתכונים, אוכל)
אין דרך לטעות כאן: סיר מנחם של עוף, תפוחי אדמה ועוד הרבה דברים טובים שהופכים אותו לתבשיל המושלם לחורף. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)
ירכי עוף עסיסיות עם ציפוי פריך שנוצר תודות לטפטוף של שמן זית ופיזור מלח גס ופפריקה מעל, שלוקח דקות בודדות להכין. הן תמיד מצליחות ולעולם לא מאכזבות (מתכונים, אוכל)