לכבוד שבת

מתכון לסיגרים פריכים ממולאים בפטריות ואגוזים

עלי הסיגר הזהובים יקבלו בברכה כמעט כל דבר שתגלגלו איתם. והפעם תוספת מיוחדת וחגיגית לשולחן השבת: מתכון לסיגרים פריכים ממולאים בפטריות ואגוזים (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סיגרים פריכים ממולאים בפטריות ואגוזים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 15 עלי סיגר
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
  • 4 פטריות פורטבלו
  • 3 בצל לבן
  • 2/3 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 1 כף סילאן
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן קנולה לטיגון עמוק (1/2 ליטר)
  • לזילוף: טחינה וסילאן

אופן הכנת סיגרים ממולאים:

רגע לפני: עלי הסיגר הזהובים יקבלו בברכה כמעט כל דבר שתגלגלו איתם. והפעם תוספת מיוחדת וחגיגית לשולחן השבת: מתכון לסיגרים פריכים ממולאים בפטריות ואגוזים.

• פורסים לפרוסות דקות את הפטריות וקוצצים את הבצלים.

• מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים בו את הבצל והפטריות עד להזהבה.

• מתבלים בכף סילאן, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומסירים מהאש.

• מערבבים לתערובת הפטריות והבצלים את האגוזים ונותנים למלית להתקרר מעט.

• מניחים 2-3 כפות גדושות מהמלית במרכז כל עלה סיגר ומגלגלים לסיגר.

• מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק ומטגנים בכל פעם 3 סיגרים עד שיקבלו גוון זהוב-שחום. מוציאים לנייר סופג.

• מגישים לצד סלט ירוק ומזלפים מעל טחינה וסילאן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר