חדשות האוכל

מערוך חדש שומר על טמפרטורת הבצק ומודד כמויות

החלק הטריקי באפיית בצק פאי, הוא שמירה קפדנית על בצק אחיד, חלק וללא גושים. המערוך החדש של המעצב קית נילסון שומר על טמפרטורה קרה ואפילו מודד כמויות (סטייל)

חדשות האוכל | כיכר השבת |
מערוך הקסם ששומר על טמפרטורת הבצק ומודד כמויות (צילום: Keith Nielson)

אם אתם מחובבי הפאי והפשטידות בוודאי קרה לכם פעם או שתיים שתכננתם לאפות פשטידת מופת והתוצאה הייתה מביכה עד בלתי אכילה. החלק הטריקי באפיית בצק פאי, הוא שמירה קפדנית על בצק אחיד וחלק, למרות הגושים שנוטים להיווצר.

המעצב קית נילסון החליט למנוע אחת ולתמיד את שברון הלב של הקלתית המאתגרת, ופיתח מערוך מיוחד עשוי טפלון ואלומיניום, השומר על טמפרטורה קרה הנחוצה לבצקים אלה, מבנה המערוך מסייע לרידוד קל, ופין הקבוע במערוך יוודא שרידדתם את את הבצק לגודל הרצוי.

המערוך הייחודי מגיע בצבעים שחור, כסוף, ורוד וכחול.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר