באנו לעזור

צפו: הדרך הכי טובה לחתוך מנגו

"לכבוש את המנגו" הפך מטרה לחובבי מטבח מתחילים, שמחפשים את הדרך הפשוטה ביותר להתמודד עם הצורה המאתגרת של הפרי מול ניצול מקסימלי של הבשר הסיבי עם מינימום בלאגן • למה להסתבך? צפו: כך חותכים מנגו בקלות ובלי ידיים דביקות (אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לחתוך מנגו בלי לחרב את המטבח. הצעת הגשה - מתכון למטה (צילום: shutterstock)

"לכבוש את המנגו" הפך מטרה לחובבי מטבח מתחילים, שמחפשים את הדרך הפשוטה ביותר להתמודד עם הצורה המאתגרת של הפרי מול ניצול מקסימלי של הבשר הסיבי עם מינימום בלאגן.

שלב 1

המטרה: לבודד את הגרעין. חותכים את שני "הלחיים" של המנגו, שני הצדדים הבשרניים, ואז את שני הצדדים שנותרו על הגרעין.

שלב 2

מעבירים כוס זכוכית גבוהה, בבשר המנגו, בין הפרי לקליפה. וחסכתם דקות של קילוף דביק ומעצבן.

שלב 3

עכשיו יש לכם שני חצאי פרי מוכנים לכל חיתוך שתרצו.

הצעת הגשה משודרגת: בצנצנת מעוקרת, הניחו שכבת קוביות מנגו, מעל גלידת וניל ושכבת מנגו נוספת, פזרו אגוזי פקאן קצוצים ויש לכם קינוח קיצי נהדר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר