ארוחה ב-3 מרכיבים

מתכון לעוף צלוי בתנור עם רוזמרין

זה אחד מאותם מתכונים שפשוט אין דרך לפשל בהם, והתוצאה תמיד מעולה: מתכון לעוף צלוי בתנור עם רוזמרין, כל ההכנה שאינה מסובכת כלל, לוקחת בקושי 10 דקות ושולחים לתנור לאפייה טובה. ארוחה ב-3 מרכיבים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
עוף צלוי בתנור (צילום: shutterstock)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 כרעי עוף שלמים או מחולקים למשולשים ושוקיים
  • 3-4 גבעולי רוזמרין טרי
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור טרי

אופן הכנת עוף צלוי ברוזמרין:

רגע לפני: זה אחד מאותם מתכונים שפשוט אין דרך לפשל בהם, והתוצאה תמיד מעולה: מתכון לעוף צלוי בתנור עם רוזמרין, כל ההכנה שאינה מסובכת כלל, לוקחת בקושי 10 דקות ושולחים לתנור לאפייה טובה.

• מחממים את התנור ל-220 מעלות.

• מנקים היטב את העופות.

• קוצצים את הרוזמרין, ומערבבים בכלי יחד עם שמן הזית.

• מנתקים מעט מהעור שעל העופות, ומורחים היטב ישירות את בשר העוף בתערובת השמן והרוזמרין.

• מסדרים את העופות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מתבלים במלח ופלפל שחור, ואופים במשך 45-50 דקות, עד שהעוף מקבל גוון זהוב שחום, ובעל מרקם פריך מבחוץ ורך עסיסי מבפנים.

עם מה תגישו את העוף?

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר