ארוחה ב-3 מרכיבים

מתכון לכנפיים צלויות בתנור שכל אחד צריך לדעת להכין

כי כל אחד צריך להשוויץ פעם כמה טעימות הכנפיים שלו. מתכון פשוט לכנפיים צלויות בתנור בתיבול מינימלי וטעם נהדר. כל מה שאתם צריכים זה 15 דקות מזמנכם, ואחר כך תנו לתנור לעשות את העבודה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
כנפיים צלויות בתנור שכל אחד צריך לדעת להכין (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג כנפי עוף מחולקות למפרקים
  • 2 כפיות פלפל שחור טחון
  • 1 כפית מלח
  • שמן צמחי

אופן הכנת כנפיים צלויות:

• מחממים את התנור לחום גבוה של 230 מעלות, מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה, ומשמנים קלות את הנייר.

• מחלקים את הכנפיים בין שתי התבניות, ומשטחים על כל התבנית מחצית מכמות הכנפיים, בשכבה אחת.

• מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל שחור.

• אופים באופן הבא: מניחים תבנית אחת במדף העליון, ואת התבנית השנייה במדף התחתון. אופים במשך 15 דקות, מחליפים בין שתי התבניות ואופים למשך 15 דקות נוספות.

• מגישים חם עם ירקות טריים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר