מה המכס בנמל התעופה באמת עושה עם מזון מוברח

אי פעם תהיתם לאן הבננה שלכם הולכת אחרי שהוחרמה במכס בכניסה לארצות הברית? אז לא, היא לא הופכת לנשנוש בריא לעובדים. גרוע מכך. הם קוראים לזה "המטחנה" ושום דבר לא שורד את זה. אאוצ' (חדשות האוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לא רק פאן וחופש. במרתפי המכס בשדה התעופה קורים דברים נוראיים (צילום: shutterstock)

אי פעם תהיתם לאן הבננה שלכם הולכת אחרי שהוחרמה במכס אמריקאי? לא, היא לא הופכת לנשנוש בריא לעובדים. גרוע מכך. הם קוראים לזה "המטחנה" ושום דבר לא שורד את זה.

כך זה נראה:

בסרטון שפרסם ההפינגטון פוסט, מספרת אלי סקאפה, פקידת מכס בארה"ב, מה קורה למזון שהיא ועמיתיה לתפקיד תופסים במזוודות הנוסעים. לדבריה, בכל יום רשות המכס האמריקנית מצליחה לתפוס 180-280 ק"ג של מזון מוברח. כמו בשר לא חוקי שזורם מסין והרבה אבוקדו בשלים.

המזון שהופקע מרוכז בחדר אחד, בו הוא נקצץ לחתיכות ומושמד כליל במטחנה גדולה.

"הסיבה להשמדת המזון היא לא כי הוא אינו בריא" אומרת סקאפה, "אלא כיוון שהוא מזיק לצמחים ולבעלי החיות בארה"ב".

בארצות הברית קיימים חוקים ברורים למדי האוסרים ייבוא אישי של מגוון פירות, ירקות, צמחים, זרעים ו"כמעט כל דבר שמכיל בשר" למדינה. האיסור נובע מתוך מטרה להגן על החקלאות בארה"ב מפני מזיקים ומחלות, לפי אתר רשות הכס והגבולות האמריקנית.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר