לכבוד שבת

מתכון למאפה בצק עלים במילוי שוקולד ואגוזים תוך 10 דקות

המאפה הזה כבש את הרשת ואתם חייבים לנסות אותו עוד היום: מתכון למאפה בצק עלים במילוי שוקולד ואגוזים - כל ההכנה לוקחת מקסימום 10 דקות והתוצאה יפהפייה ומרשימה. ככה אנחנו אוהבים את הקינוחים שלנו (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • בצק עלים
  • חפיסת שוקולד אהוב - מריר / חלבי
  • ביצה להברשה
  • חופן אגוזים מרוסקים גס שקדים, אגוזי פקאן / מלך / לוז

אופן הכנת מאפה שוקולד:

רגע לפני: מתכון גמיש בהחלט - אתם בוחרים בכמה בצק עלים להשתמש, את סוג השוקולד (מריר/חלבי/לבן) ובאילו אגוזים לקשט.

1. מחממים את התנור ל-213 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מרדדים קלות את בצק העלים, ומניחים במרכז את חפיסת השוקולד בשלמותה.

3. מסמנים בסכין חדה קווים אלכסוניים כלפי מטה משני צידי חפיסת השוקולד עם רווח של 2.5 ס"מ בין כל קו, ומסירים את הבצק בפינות.

4. מקפלים את החלק העליון והתחתון של הבצק על השוקולד, ואז מצליבים לסירוגין את פיסות הבצק האלכסוניות על השוקולד ומהדקים קלות.

5. מניחים את הבצק הקלוע בתבנית, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל את האגוזים.

6. אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות, עד שהמאפה מקבל גוון זהוב-שחום יפה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר