מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף בציפוי חומוס פריך - ארוחה מהירה וקלה להכנה

בגדול, מישהו היה צריך לעשות את זה כבר: חומוס? מעולה. חזה עוף? טעים! אז בואו נשלב אותם יחד לארוחה מהירה וקלה להכנה: מתכון לחזה עוף בציפוי חומוס פריך ונימוח שאתם פשוט חייבים לנסות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 נתחי חזה עוף (200-250 גרם ליחידה)
  • 1/2 כוס ממרח חומוס
  • 1 שן שום
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/4 כפית אבקת צ'ילי
  • 1 לימון

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ומשמנים קלות תבנית אפייה בציפוי קרמי או טפלון.

2. כותשים את השום לקערה קטנה ומערבבים יחד עם החומוס, הפפריקה, הכמון ואבקת הצ'ילי.

3. מניחים את חזה העוף בתבנית, בעזרת כף, מורחים באופן שווה את החלק העליון של חזה העוף בתערובת החומוס, וסוחטים מעל כל נתח עוף חצי לימון.

4. אופים בתנור שחומם מראש במשך 25-30 דקות, עד שהעוף מקבל גוון זהוב-שחום יפה וציפוי החומוס פריך.

5. מגישים עם אורז לבן וירקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר