מתכונים לפסח 2016

מתכון לכרובית מאודה בלימון עם שקדים - כשר לפסח

מעט חמצמצה, נדיבה בכמויות ובעיקר גמישה בהחלט ומשתדכת עם כל מנת דג, עוף או בשר. מתכון לכרובית מאודה בלימון עם שקדים. תוספת ששווה לנסות בשולחן הפסח, בארוחת החג ואפילו בחול המועד (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
לכרובית מאודה בלימון עם שקדים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 ראשי כרובית
  • 3 כפות שמן זית
  • 5 גבעולי בצל ירוק
  • מלח
  • 1/2 כוס מיץ לימון טרי
  • חופן שקדים פרוסים

אופן הכנת כרובית מאודה בלימון:

1. מפרקים לפרחים את ראשי הכרובית.

2. מחממים מעט שמן זית בסיר רחב, ומטגנים קלות את פרחי הכרובית. מכסים את הסיר ומאדים במשך 5 דקות על אש בינונית.

3. קוצצים את הבצל, ומוסיפים לסיר יחד עם התיבול, מערבבים ומוסיפים מיד את התיבול. כשהכרובית רכה, מסירים מהאש.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר