מה אוכלים היום?

מתכון בסיסי לפיצה פיתה עם ירקות בגריל תוך חצי שעה

הפתרון המושלם לארוחה מהירה, קלה ומשביעה. מתכון בסיסי לפיצה פיתה עם ירקות בגריל תוך חצי שעה, שאימצנו מהבלוג המקסים שבתרגום חופשי נקרא 'ניסיתי וזה טעים' - Tried and Tasty. הירקות שנבחרו הם המלצה בלבד, ואחרי שקולטים את הקונספט, אפשר ללכת על כל תוספת אהובה אחרת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 פיתות קנויות, גדולות יחסית
  • שמן זית / קנולה
  • 2 קישואים קטנים-בינוניים (לגיוון, ניתן להחליף אחד מהם בדלעת צהובה)
  • 1 פלפל ירוק בינוני
  • 1/2 כוס פרוסות פטריות
  • 1 עגבנייה בינונית
  • 1/2 כוס רוטב פיצה (גם קטשופ לגיטימי)
  • 2/3 גבינת מוצרלה מגורדת או גבינה צהובה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנת פיצה פיתה:

משתמשים בפיתות-מאפיה רגילות, רק דואגים שהן יהיו מעט גדולות.

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2. פורסים דק את הקישואים, הפלפל והעגבנייה.

3. מניחים את הפיתות בתבנית אפייה, ואופים במשך 1-2 דקות מכל צד, ומוציאים מהתנור.

4. משמנים מחבת גריל ומחממים על אש בינונית. מוסיפים את הירקות, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים במשך 3-5 דקות, או עד שהירקות מתרככים. הופכים לצד השני ומטגנים במשך 3-5 דקות נוספות.

5. מורחים את הפיתות ברוטב פיצה (או קטשופ), מפזרים מוצרלה או גבינה צהובה. מחלקים את הירקות באופן שווה בין הפיתות, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומחזירים לתנור למשך 5-7 דקות, עד שקצות הפיתה משחימים והגבינה נמסה.

6. ממתינים 5 דקות, ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר