מה אוכלים היום?

מתכון לפיצה פיתה מהירה עם ירקות בתנור

קונספט פשוט להפליא שחוסך המון זמן ומושלם כארוחה בין הניקיונות של פסח: מתכון לפיצה פיתה מהירה עם ירקות בתנור. כן, זה כל כך קל: לוקחים פיצה, מורחים רוטב פיצה או קטשופ, מפזרים גבינה ומעל ירקות ושולחים לאפייה קצרה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 פיתות קנויות, גדולות יחסית
  • שמן זית / קנולה
  • 2 קישואים קטנים-בינוניים (לגיוון, ניתן להחליף אחד מהם בדלעת צהובה)
  • 1 פלפל ירוק בינוני
  • 1/2 כוס פרוסות פטריות
  • 1 עגבנייה בינונית
  • 1/2 כוס רוטב פיצה (גם קטשופ לגיטימי)
  • 2/3 גבינת מוצרלה מגורדת או גבינה צהובה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנת פיצה פיתה עם ירקות:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2. פורסים דק את הקישואים, הפלפל והעגבנייה.

3. מניחים את הפיתות בתבנית אפייה, ואופים במשך 1-2 דקות מכל צד, ומוציאים מהתנור.

4. משמנים מחבת גריל ומחממים על אש בינונית. מוסיפים את הירקות, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים במשך 3-5 דקות, או עד שהירקות מתרככים. הופכים לצד השני ומטגנים במשך 3-5 דקות נוספות.

5. מורחים את הפיתות ברוטב פיצה (או קטשופ), מפזרים מוצרלה או גבינה צהובה. מחלקים את הירקות באופן שווה בין הפיתות, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומחזירים לתנור למשך 5-7 דקות, עד שקצות הפיתה משחימים והגבינה נמסה.

6. ממתינים 5 דקות, ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר