ארוחה ראשונה אחרי הצום: פשטידת ברוקולי

מתכון לפשטידת ברוקולי ותירס של מורן פינטו שמכינים בשיטת "לערבב ולתנור". תוך פחות משעה הפשטידה תפזר ניחוחות טעימים בבית שאף אחד לא יוכל לסרב להם (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה7 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 800 גרם ברוקולי קפוא, מופשר
  • 2 כוסות תירס מסונן מקופסת שימורים
  • 3 כפות מיונז
  • 6 ביצים
  • 3/4 כוס קמח מנופה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 כפות שבבי בצל יבש
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת פשטידת ברוקולי:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים, עד שמתקבלת בלילה אחידה, ללא גושי קמח.

2. משמנים תבנית פיירקס חסינת אש ב-2 כפות סולת, ויוצקים לתוכה את הבלילה.

3. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות, במשך 45 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בקישים ופשטידות: