סוף הקיץ עם מורן פינטו

מתכון לסירות בגט במילוי גבינות ופטריות

אחרי הפעם הראשונה יבקשו מכם להכין את זה שוב ושוב, אז למה להסתבך עם שורה ארוכה של 'סירות בגט במילוי גבינות ופטריות' אם אפשר לסכם את הכל ב: "אפשר יאמי בבקשה?" (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6 בגטים קטנים או לחמניות בגט
  • 12 ביצים
  • 1 בצל לבן, קצוץ
  • 1 כוס גבינה צהובה מפוררת
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מפוררת
  • 10 פטריות שמפיניון, פרוסות
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת סירות בגט במילוי גבינות ופטריות:

1. במחבת, מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל ופרוסות הפטריות להשחמה קלה.

2. בקערה, טורפים את יחד את כל הביצים, מוסיפים את הבצל והפטריות, 3/4 כוס גבינה צהובה ו-3/4 גבינת פרמזן (את השאר שומרים לפיזור), ומתבלים במלח ופלפל שחור.

3. בעזרת סכין חדה, חותכים מלבן לאורך הבגט, ומוציאים החוצה את הלחם, כך שייווצרו סירות.

4. מחלקים את תערובת הביצים והגבינות בין סירות הבגט, מסדרים בתבנית חסינת אש ומפזרים מעל את הגבינות שנותרו.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 25 דקות או עד שהגבינות זהובות והביצים מתגבשות ואינן רכות. מגישים מיד עם סלט טרי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר