אחרי שבוע של מצות, הגיע הזמן ללחם אמיתי – רך, ריחני וממכר. לחם תלישה בציפוי שמן, שום ואורגנו שימלא את הבית בריח של בית ויחזיר לכם את החשק לארוחות. כל תלישה היא ביס של ניחומים שאי אפשר להפסיק לטרוף (אוכל ומתכונים)
מחפשים לחם שום מושלם שישרה בבית כולו ניחוח עז? הלחמניות הביתיות האלה, עם שילוב מושלם של שום, כוסברה ומלח גס, הן התשובה המושלמת | הן פריכות מבחוץ, רכות מבפנים ומתפוצצות בטעם שום עסיסי | מתכון פשוט להכנה, מושלם לארוחות משפחתיות או לאירוח (אוכל ומתכונים)
בואו נודה על האמת. בשבתות החורף הקצרות לכולנו אין חשק מיוחד ליטול ידיים בסעודה שלישית: עם המאפה המיוחד שהבאנו לכם זה יהיה סיפור שונה לגמרי: הבצק הרך והנימוח, בשילוב הציפוי המתוק, יגרום לכם לגמור את ה'כזית' בקלות ואפילו לקחת עוד אחד - בואו נכין בייגלך טעימים ונהנה מכל ביס (אוכל ומתכונים)
כולנו יודעים שאין כמו מאפה ביתי שממלא את הבית בניחוחות משכרים, אך למי יש זמן לגלגל לחמניות או לשטוח פיתות?! בינינו- לאף אחד. אז המתכון הזה הוא פתרון מושלם לעסוקות שבינינו. שוטחים את הבצק צ'יק צ'ק בתבניות ויוצא לחמים אווריריים וריחניים. נשאר לכם רק לפרוס ולאכול- בתאבון (אוכל ומתכונים).
אתם רוצים להגיש ארוחת ערב מושלמת ולא הספקתם להתארגן? לא משנה, אם זה בבוקר, צהריים או ערב. המתכון הזה ישמש עבורכם להכנת ארוחה ברגע: ארוחה מגרה ומשביעה (אוכל ומתכונים).
"כל דבר יכול להיות אוזן המן - אם אתם אמיצים מספיק" גורס משפט עתיק שהמצאנו הרגע, אבל נראה שזה בדיוק מה שגרם לאוראל בראל להכין חצ'פורי אוזני המן - והתוצאה מ ו ש ל מ ת (מתכונים לפורים, אוכל)
לטורקים יש גרסה מעולה לבייגל והוא קריספי, חמים וריחני כל כך שכדאי להכין כמות כפולה, להקפיא ולהתפנק עם אחד בכל בוקר. מסורתית, מגישים אותם לצד גבינה, גבינה או יוגורט קר וכוס תה (מתכונים, אוכל)
אנחנו אוהבים לאכול מתאבנים, אבל להכין אותם? מממ... פחות, אלא אם כן הם דורשים מעט זמן. מאפי הפיצה האישיים הללו נראים מפוארים, אבל לוקחות 10 דקות ליצור אותם והם ייעלמו מהשולחן אף מהר יותר (מתכונים, אוכל)
אצל האמריקאים הכל מוגזם. כן, גם הלחם (שאם תשאלו אותנו, דומה יותר לעוגה, אבל לא ניתפס לקטנות). אנו משתמשים במתכון הזה כבר כמה שנים והמשפחה שלנו לא מוותרת עליו שבוע אחר שבוע. השילוב של בננות וגבינת שמנת הופכים אותו ללח במיוחד וזה סוד הקסם שלו (מתכונים, אוכל)
קלצונה הוא מאפה איטלקי משגע שאפשר לגוון ולשחק עם המילוי שלו - והפעם אוראל בראל ממלא אותו בתערובת מענגת ועסיסית של פרגיות וירקות שצולים קודם בתנור ואז ממלאים (מתכונים, אוכל)
קרואסון על בסיס בצק עלים ממולא בקרם פיסטוק מענג שמתקתקים בחצי שעה ויש לכם קינוח מושלם לאירוח הבא שלכם. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)
אוראל בראל חוזר למקורות ומכין סופגניות קלאסיות - מטוגנות, עסיסיות, ממולאות בריבת תות איכותית ומתוקה, מקושטות באבקת סוכר - וזהו! סופגניות כמו שהן צריכות להיות. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לחנוכה, אוכל)
סופגנסון, צ'ורוס, סופגניות ללא התפחה או בכלל סופגניית פיצה נוטפת גבינה? סגרנו לכם פינה עם 8 מתכונים מנצחים לסופגניות לכל יום מימות חנוכה. מתחילים! (מתכונים לחנוכה, אוכל)
לפיתות הללו אין כיס, אבל אנחנו מבטיחים לכם שלאחר שתכינו אותן פעם אחת, לא תפסיקו. הן פשוט שוות את המאמץ: מצוינות לטבילה בחומוס, טחינה או סחוג, מהוות בסיס מושלם לפיצה ובונוס: נשמרות מעולה בהקפאה (מתכונים, אוכל)
היום נכין לחם שטוח עם תוספות כיפיות של תפוחי אדמה וגבינה נמסה שהופכות את הלחם לכוכב של הארוחה. הלחם דורש התפחה של חצי שעה בלבד ומכינים אותו על מחבת (מתכונים, אוכל)
אחרי שניסינו את הלחם העשיר הזה, נותרנו פשוט חסרי מילים (ומדובר באירוע נדיר, כן?). אם לא הכרתם, לחם שטוח הוא בעצם סוג של פיתה בשרנית גדולה וכאן הוא מגיע בגרסת הקאצ'יו א פפה - עם גבינות (מוצרלה ופרמזן) ופלפל שחור (מתכונים, אוכל)
המתכון הזה למאפינס חמאה ומייפל יכניס לא רק אתכם למטבח, אלא גם את הילדים שלכם. זו דרך קלה אך מרתקת ללמד אותם על אפייה. מערבבים את החומרים הרטובים בקערה אחת ואת היבשים בקערה אחרת ואז משלבים את הכל יחד. כל מה שנותר לעשות הוא להכניס לתנור. אה, ואל תוותרו על חמאת המייפל להגשה עם המאפינס. היא מהווה תוספת קטנה שעושה הבדל גדול (מתכונים, אוכל)
נעים להכיר: קַלְצוֹנֶה - מאפה איטלקי של בצק מקופל. כאן בחרנו ליצור את הגרסה הקטנטנה והמפנקת, במילוי תרד וריקוטה, שטעימה לא פחות מהגודל המקורי, אך מכבידה פחות (ושכחנו לציין, עשויה מבצק פיצה קנוי) (מתכונים, אוכל)
על זה אין ויכוחים: לחם תוצרת בית זה הדבר הכי טעים שיש. בטח אם הגשתם לידו מרק חם וסמיך שאפשר לטבול בו את הלחם שבדיוק יצא מהתנור. אז בואו להגשים חלום ולהכין לחם ביתי נפלא (מתכונים אוכל)