באנו לשדרג

מתכון לפיצה על חצילים דלת פחמימות וללא גלוטן

אה, ותוך 40 דקות היא מוכנה ויש לה טעם מדהים. כי לפעמים צריך לרמות קצת את התאוות שלנו, ובמקום פיצה עמוסת קלוריות, הנה אלטרנטיבה מוצלחת לא פחות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חציל גדול או 2 בינוניים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 1/4 1 כוסות רוטב עגבניות פיקנטי קנוי או ביתי
  • 1/2 1 כוסות גבינת מוצרלה / גבינה צהובה, מגוררת
  • 2 כוסות עגבניות שרי, חצויות
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום קרועים

אופן הכנת פיצה על חצילים:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. חותכים קצוות החציל, ופורסים אותו לפרוסות בעובי 2 ס"מ, מסדרים בתבנית המוכנה, מברישים כל פרוסה בשמן זית משני הצדדים, ומתבלים במלח ופלפל שחור.

3. קולים בתנור את פרוסות החצילים עד להתרככות, במשך 10-12 דקות.

4. מסירים את החצילים מהתנור, מורחים 2 כפות רוטב עגבניות על כל פרוסה, מפזרים גבינה מגוררת בנדיבות ומסדרים מעל 3-5 חצאי עגבניות שרי.

5. מחזירים את הפיצות לתנור ואופים במשך 5-7 דקות, עד שהגבינה נמסה והעגבניות מתרככות. מגישים חם, ומפזרים מעל את עלי הבזיליקום.

>> למה להתאמץ אם אפשר להזמין עד הבית את כל מרכיבי המתכון?

מקור

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר