סעודה חגיגית עם השפית

מתכון לקינוח טפיוקה עדין עם דובדבנים וקצפת - מדריך וידאו

מתכון לקינוח טפיוקה עדין עם דובדבנים וקצפת של מורן פינטו - שיגנוב את ההצגה בראש השנה ובשרשרת החגים והאירוחים הקרובה. בפנים: מה זה טפיוקה?! (מתכונים לחג, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
יגנוב את ההצגה. קינוח טפיוקה עדין עם דובדבנים וקצפת (צילום: כיכר השבת)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס טפיוקה
  • 3 כוסות מים
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 200 גרם ערמונים, קצוצים
  • 1 מיכל שמנת צמחית
  • 300 גרם דובדבני אמרנה
  • קוקוס לפיזור

אופן הכנת קינוח טפיוקה עדין עם דובדבנים וקצפת:

1. מחממים את המים בסיר, מוסיפים את הטפיוקה ומערבבים במים החמים כדי להימנע מדיבוק, עד שהכדורים הופכים לשקופים וחלקלקים, במשך 10-15 דקות.

2. במקביל, מקציפים חצי מכמות השמנת הצמחית.

3. מעבירים לקערה את כדורי הטפיוקה, מוסיפים את אבקת הסוכר והמחצית השנייה של השמנת הצמחית ומערבבים.

4. מוסיפים את הערמונים הקצוצים ומערבבים.

5. מחלקים את התערובת לכוסות אישיים, מניחים מעל מהדובדבנים, מפזרים קוקוס וקצפת. שומרים במקרר עד להגשה.

>> למגוון ענק של מתכונים לראש השנה - סלטים, מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, מאפים וקינוחים

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר