סעודה חגיגית עם השפית מורן פינטו

מתכון לסלט אנדיב מתקתק לראש השנה - מדריך וידאו

האנדיב הוא "הזהב הלבן" של הירקות, כזה שנותן טאצ' אלגנטי לסלט. השפית מורן פינטו מצרפת לו תפוחים ותמרים ויחד יש לכם סלט נהדר לראש השנה (מתכונים לחג, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סלט אנדיב מתקתק עם תפוחים ותמרים לראש השנה (צילום: כיכר השבת)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • צרור אנדיב גדול, מפורק לעלים
  • 2 תפוחי עץ ירוקים, פרוסים לפלחים
  • 4 תמרים, קצוצים
  • לרוטב:
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס סילאן / 2 כפות סוכר חום
  • קמצוץ מלח

אופן הכנת סלט אנדיב ברוטב מתקתק:

1. מערבבים יחד היטב את כל חומרי הרוטב.

2. סמוך להגשה, מסדרים את עלי האנדיב ופלחי התפוחים בצלחת הגשה יפה, מפזרים מעל את התמרים הקצוצים ומזלפים מעל מהרוטב בנדיבות, כיוון שהאנדיב מעט מריר.

אגב, במשך השנה או לפחות בשאר חגי תשרי, ניתן להוסיף לסלט אגוזים.

>> למגוון ענק של מתכונים לראש השנה - סלטים, מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, מאפים וקינוחים

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר