סעודה חגיגית עם השפית

מתכון לקורנביף במרינדה משובח ועסיסי לראש השנה

מעדן אמיתי לחג שמגיע מניו יורק ומורן פינטו נותנת לו טאצ' מקומי עם השרייה טובה במרינדה ואפייה איכותית של 3 שעות. פשוט ולא מסובך, אך מרשים וטעים מאוד - מדריך וידאו (מתכונים לחג, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
קורנביף במרינדה משובח ועסיסי לראש השנה (צילום: כיכר השבת)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 ק"ג חזה בקר
  • 3 כפות חרדל דיז'ון חלק
  • 1/4 כוס סילאן
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כף מחטי רוזמרין
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כוסות יין

אופן הכנת קורנביף במרינדה:

1. מערבבים יחד את החרדל, הסילאן, השמן ומחטי הרוזמרין, מתבלים במלח ופלפל שחור ובסוף את היין האדום.

2. מעבירים את חזה הבקר לתבנית פיירקס חסינת אש, ויוצקים מעל את הרוטב.

3. מכסים את התבנית ב-3 שכבות של נייר כסף, ומהדקים היטב בצדדים כדי שהאדים יכלאו בפנים, יבשלו היטב את הבשר ולא ייבשו אותו.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 3 שעות.

מתכוני וידאו נוספים של מורן פינטו:

>> מתכון לסלט אנדיב מתקתק לראש השנה - מדריך וידאו

>> מתכון לקינוח טפיוקה עדין עם דובדבנים וקצפת - מדריך וידאו

>> למגוון ענק של מתכונים לראש השנה - סלטים, מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, מאפים וקינוחים

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר