סעודה חגיגית עם השפית

מתכון לכרובית וברוקולי מוקפצים עם אורז ופטריות ברוטב פיקנטי

השפית מורן פינטו עם מתכון לתוספת נהדרת לעיקרית בחג - הרמוניית טעמים מוצלחת שמכינים תוך דקות וכולם יאהבו. מתכון לכרובית וברוקולי מוקפצים עם אורז ופטריות ברוטב פיקנטי (מתכונים לחג)

מורן פינטו | כיכר השבת |
רובית וברוקולי מוקפצים עם אורז ופטריות ברוטב פיקנטי (צילום: כיכר השבת)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות פרחי ברוקולי קפואים, מופשרים
  • 2 כוסות פרחי כרובית קפואים, מופשרים
  • 2 בצלים סגולים, פרוסים
  • 1/4 כוס שמן
  • 15 פטריות שמפיניון, חתוכות לרבעים
  • 20 עלי בזיליקום טריים - ללא הגבעולים
  • חופן קשיו, קלוי
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר, קצוץ גס
  • 3 כפות רוטב סויה קיקומן
  • 2 כוסות אורז מבושל

אופן הכנת כרובית וברוקולי מוקפצים עם אורז ופטריות ברוטב פיקנטי:

1. בווק, מחממים את השמן, ומטגנים את הבצלים במשך דקה. מוסיפים את פרחי הברוקולי והכרובית, ולבסוף את הפטריות, ומקפיצים יחד תוך בחישה מתמדת בכף עץ.

2. מוסיפים לווק את הג'ינג'ר, עלי הבזיליקום ורוטב הסויה, מערבבים ורגע לפני שמסירים מהאש, מוסיפים את הקשיו, מערבבים ומכבים.

3. מעבירים לווק את האורז המבושל, מערבבים ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר