סוכות חגיגי

מתכון לבצלי שאלוט מקורמלים של אינה גרטן

אינה גרטן, השפית הפופולרית מברוקלין, עם מתכון לבצלי שאלוט מקורמלים - הרמוניה של מתוק, מלוח ונגיעות של חמוץ. התוספת שתהיה להיט בשולחן החג שלכם (מתכונים לחג, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 900 גרם בצלי שאלוט שלמים
  • 90 גרם מרגרינה בטעם חמאה
  • 3 כפות סוכר
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • 1/2 כפית מלח ים / גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
  • 2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים דק

אופן הכנת בצלי שאלוט מקורמלים:

1. מרתיחים סיר גדול מלא מים, מכניסים את הבצלצלים למים הרותחים למשך 30 שניות ומוציאים, מה שיסייע לקילוף קל יותר של הקליפות הדקות מעל הבצלצלים.

2. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

3. במחבת גדולה, ממיסים את המרגרינה, מוסיפים את הבצלצלים הקלופים והסוכר ומערבבים לציפוי מלא. מבשלים על אש בינונית עד שהבצלצלים מתחילים להשחים.

4. מוסיפים את החומץ, המלח והפלפל השחור, מערבבים ומסירים מהאש.

5. מעבירים את כל תכולת המחבת לתבנית, ומכניסים לתנור למשך 20-30 דקות, עד שהבצלצלים רכים ומקורמלים.

סמוך להגשה, מפזרים מעל את עלי הפטרוזיליה הקצוצים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר