אסרו חג בסטייל

מתכון לפילה סלמון שלם בשום ובצל ירוק צלוי 'על האש'

השפית מורן פינטו סוגרת את עונת החגים עם מתכון לפילה סלמון שלם בשום ובצל צלוי 'על האש' - חגיגי אך 'יום חולי' שמתאים בדיוק לאסרו חג, בלי לוותר על הסטייל (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1.5 ק"ג פילה סלמון שלם
  • 1 ראש שום, מקולף ופרוס
  • מלח גס
  • צרור בצל ירוק, קצוץ
  • 2 לימונים, פרוסים דק

אופן הכנת פילה סלמון צלוי בשום ובצל:

1. מניחים על משטח עבודה חתיכת נייר כסף גדולה, ועליה מניחים את הדג כשהעור כלפי מטה.

2. מפזרים מעל את השום והבצל, מתבלים במלח ומניחים מעל את פרוסות הלימונים.

3. סוגרים היטב את נייר הכסף ומניחים על מנגל בוער. צולים מכל צד במשך 14 דקות ומוציאים מהאש. חותכים לפרוסות ומגישים עם סלט ירקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר