מתכון: כריך שניצל עוף בג'בטה עם פסטו ולימון כבוש

אז במה שפים ממלאים את הסנדוויץ' שלהם? מורן פינטו עם מתכון לכריך מפנק במילוי שניצל עוף, פסטו, לימון כבוש ונגיעות של חריף בתוך ג'בטה. אנחנו באמת לא צריכים יותר מזה (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 לחם ג'בטה
  • 1 נתח חזה העוף
  • 1 כף מיונז
  • 1 כפית ממרח לימונים הכבושים
  • 1 כף <a href="/179923.html">פסטו</a>
  • 1/2 פלפל חריף, קצוץ דק
  • 1 פלפל קלוי אדום, פרוס לרצועות (לא חובה)
  • 2 עלי חסה

אופן הכנת כריך שניצל עוף בג'בטה:

1. במחבת עם מעט שמן מטגנים את חזה העוף במשך כ-2 דקות מכל צד, עד להשחמה קלה. מוציאים ופורסים לרצועות.

2. פותחים את הג'בטה, מורחים בפנים את המיונז, הפסטו והלימונים הכבושים.

3. על הממרחים, מפזרים את הפלפל החריף, מסדרים מעל את רצועות העוף ולבסוף מניחים את עלי החסה ורצועות הפלפל הקלוי. סוגרים לכריך ואוכלים מיד.

ומה אתם הייתם מוסיפים לכריך הזה?

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר