מה אוכלים היום?

מתכון לפשטידת "מאק אנד צ'יז" מבעבעת תוך 15 דקות

מה אוכלים היום? הנה מתכון לפשטידת "מאק אנד צ'יז" - מקרוני וגבינה - שמכינים תוך מקסימום 15 דקות ושולחים לתנור ל-30 דקות. מנה מושלמת ליום קר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מאק אנד צ'יז. מנה מנחמת ומושלמת ליום קר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 30 גרם חמאה
  • 2 כפות קמח
  • 2 כוסות חלב
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית זרעי חרדל טחונים / פפריקה חריפה (לא חובה)
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • 500 גרם פסטה קצרה חלולה מסוג פנה / קרניים
  • 3 כוסות גבינת צ'דר מגוררת גס / 250 גרם מוצרלה + 50 גרם פרמזן מגורדות

אופן הכנת מאק אנד צ'יז:

1.מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. ממיסים בסיר את החמאה, מוסיפים את הקמח ומבשלים במשך דקה תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים את החלב, המלח, הפלפל השחור והחרדל ומבשלים עד שהתערובת רותחת ומתעבה.

3. במקביל, מבשלים את הפסטה בסיר מלא מים מומלחים לפי ההוראות שעל האריזה. מסירים מהאש ומסננים היטב.

4. מוסיפים את הגבינה בהדרגה לתערובת החלב, ומבשלים עד להמסה מלאה. מערבבים את הפסטה ברוטב הגבינה, מעבירים לתבנית חרס או פיירקס, ואופים במשך 30 דקות עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה מעט מעל. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר