מה אוכלים היום?

מתכון למרק כרובית וברוקולי קטיפתי

גם אם אתם לא אוהבים כרובית או ברוקולי - או את שניהם - שילוב של שניהם עם חמאה, שמנת וחלב יוצר מרק קטיפתי מופלא וטעים שיספיק לכווווולם (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 ראש כרובית, מפורק לפרחים קטנים
  • 1 ראש ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים
  • 2 בצלים לבנים, קצוצים דק
  • 2 כוסות חלב
  • 1 ליטר מים
  • 10 שיני שום, כתושות
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • מלח ופלפל לבן
  • קמצוץ אגוז מוסקט טחון
  • 100 גרם חמאה

אופן הכנת מרק כרובית וברוקולי:

1. בסיר מרק גדול, ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.

2. מוסיפים לסיר את פרחי הכרובית והברוקולי, מתבלים במלח ופלפל לבן ואגוז מוסקט.

3. יוצקים על הכל את החלב והמים ומבשלים על אש בינונית עד שהפרחים מתרככים. טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך.

4. מסירים מהאש, ובעזרת בלנדר מוט, טוחנים מעט את הפרחים, מוסיפים את השמנת המתוקה ומרתיחים יחד.

מגישים חם עם מקלות לחם מתובלים או קרוטונים ביתיים או פשוט פרוסות בגט / לחם קלויות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר