ארוחה מהירה

מתכון לחזה עוף מתובל בתנור עם פלפלים

ככה אנחנו אוהבים את הארוחות שלנו: מהירות, טעימות ועשויות רכיבים פשוטים. לא שנתנגד לגורמה, אבל מי רוצה להתאמץ? (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 נתחי חזה עוף בינוניים, חתוכים לרצועות דקות בעובי 0.5 ס"מ
  • 1 גמבה, חתוכה לפרוסות דקות
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1/4 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 לימון / ליים, סחוט היטב
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/4 כפית פפריקה
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת חזה עוף בתנור עם פלפלים וכוסברה:

1. מחממים את התנור ל-230 מעלות.

2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את השום, הכוסברה, שמן הזית, מיץ הליים / הלימון, הכמון והפפריקה. מוסיפים את רצועות העוף והגמבה, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב.

3. יוצקים את כל תכולת הקערה לתבנית אפייה גדולה בשכבה אחת, ואופים במשך 15-20 דקות, עד שהעוף מבושל לגמרי והפלפלים חרוכים קלות.

מגישים חם לצד אורז לבן או בטורטייה עם סלט ירקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר