מתכון לעוף בתנור עם מגוון ירקות - ארוחת צהריים מוכנה מראש לכל יום בשבוע

צהריים. הזמן הטריקי הזה בו נעדיף לחטוף משהו קטן במקום לטרוח על ארוחה. אז הנה הפתרון: מכינים בפעם אחת 4 ארוחות מראש, שומרים במקרר או במקפיא ומחממים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 נתחי חזה עוף בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 1 כוס פרחי ברוקולי, קפוא או טרי
  • 1 בצל סגול קטן, חתוך לקוביות
  • 1 כוס עגבניות שרי
  • 1 קישוא / זוקיני בינוני, חתוך לקוביות
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כף תערובת תיבול איטלקית / 1 כף תערובת אורגנו, בזיליקום ותימין מיובשים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 כוסות אורז מבושל

אופן הכנת עוף בתנור עם מגוון ירקות:

1. מחממים את התנור לחום גבוה של 230 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר כסף.

2. מסדרים בתבנית את העוף וכל הירקות - בשורות, מתבלים באופן שווה, מפזרים מעל את השום הכתוש ומזלפים שמן זית.

3. אופים במשך 15-20 דקות, או עד שהירקות שחומים והעוף רך.

הרכבת המנות: מרפדים באורז 4 קופסאות שניתנות לאטימה, מסדרים מעל את העוף והירקות, מכסים ושומרים במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד חודשיים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר