מתוק ומהיר

תוך פחות מ-15 דקות: עוגיות מדלן צרפתיות

עוגיות מדלן צרפתיות נימוחות ונמסות בפה בטעם חמאה ונגיעות לימון שמזכיר עוגת ספוג. קלאסיקת חובה מצפון מזרח צרפת שלוקחת פחות מ-15 דקות הכנה (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 120 גרם קמח, מנופה
  • 2 ביצים
  • 80 גרם סוכר
  • 90 גרם חמאה, מרוככת
  • 1 כף מיץ לימון

אופן הכנת עוגיות מדלן:

1. מקציפים את החמאה, הביצים והסוכר לתערובת אחידה.

2. מוסיפים לתערובת את הקמח ומיץ הלימון ומערבבים היטב.

3. יוצקים את תערובת הבצק לתבנית שקעים מיוחדת לעוגיות מדלן (ניתן להשיג בחנויות המתמחות), ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 12-15 דקות. מצננים על רשת ומאחסנים את העוגיות בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעוגות ועוגיות: