ארוחת בוקר

מתכון לשיבולת שועל מלוחה עם גבינה צהובה וביצת עין

מתכון לשיבולת שועל מלוחה עם גבינה צהובה וביצת עין - קערה שכיף להתכרבל איתה ולמשוך עוד כמה דקות בבוקר חורף קר וליהנות ממנת בריאות מזינה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/4 כוס שיבולת שועל חתוכה (לא אינסטנט)
  • 2 כפות גבינה צהובה מגורדת
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 בצל, קצוץ
  • 1/4 כוס פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 כפית שמן קוקוס / קנולה / זית
  • 1 ביצה
  • 1 כפית בצל ירוק קצוץ
  • אגוזי מלך קצוצים גס
  • קמצוץ זעתר

אופן הכנת שיבולת שועל מלוחה עם גבינה צהובה וביצת עין:

צפו באופן ההכנה:

1. מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את שיבולת השועל. מנמיכים את האש ומערבבים. מבשלים במשך 3 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים. מסירים מהאש.

2. מוסיפים לסיר את הגבינה הצהובה, מתבלים במלח ופלפל שחר ומערבבים היטב.

3. מחממים 1/2 כפית שמן במחבת, ומטגנים את הבצל והפלפל האדום עד לריכוך. מסירים מהאש ומפזרים על תערובת שיבולת השועל.

4. מוסיפים 1/2 כפית שמן למחבת ומטגנים את הביצה לביצת עין - או כל צורה אהובה אחרת. מניחים על שיבולת השועל והבצל והפלפל הקצוצים. מפזרים מעל בצל ירוק, וקמצוץ זעתר ואוכלים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר