מה אוכלים היום?

מתכון לנגיסי חזה עוף ברוטב טריאקי ביתי

מנה מקטגוריית "ארוחה של כאן ועכשיו" שעשויה מרכיבים זמינים וככל הנראה יכולה לקטוף בקלות את תואר המתכון הקל והמרשים ביותר שפורסם אי פעם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 נתחי חזה עוף, חתוכים לקוביות בגודל ביס
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 2 שיני שום, פרוסות
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות שמן צמחי

אופן הכנת נגיסי חזה עוף ברוטב טריאקי:

1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, בזמן שחותכים את העוף לקוביות.

2. מוסיפים את השמן למחבת, מחממים כמה שניות ומוסיפים את קוביות העוף. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור (לא להגזים - רוטב הסויה מלוח ומלא בנתרן). מטגנים את העוף במשך 5 דקות רק עד לקבלת גוון זהוב.

3. מוסיפים את השום, רוטב הסויה, הסוכר החום והג'ינג'ר, מערבבים ומביאים לרתיחה תוך בחישה לעתים קרובות, עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך והעוף מצופה היטב.

מפזרים מעל שומשום קלוי ובצל ירוק קצוץ ומגישים לצד אורז לבן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר