מתכון ללביבות טונה פשוטות ומהירות - תכפילו כמויות

ולמה להכפיל? כי הלביבות האלה ייחטפו כבר מהמחבת. אז 'נגלה' אחת תייעדו לנשנושים ורק מהשנייה והלאה תתחילו לתכנן את ארוחת הצהריים / ערב שלכם (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 קופסאות טונה בשמן, מסוננות
  • 2 ביצים
  • 3 כפות מיונז
  • 1 בצל לבן, מגורר דק
  • חצי צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1 פלפל חריף, קצוץ (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת לביבות טונה מהירות:

1. בקערה, מערבבים הכל יחד לעיסה אחידה ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

2. במחבת, מחממים שמן בגובה 2.5 ס"מ (טיגון חצי עמוק), יוצרים לביבות בגודל שווה מהעיסה ומטגנים כל לביבה במשך 2 דקות מכל צד, להשחמה יפה.

3. מוציאים לנייר סופג ואוכלים חם או בטמפרטורת החדר לצד אורז לבן, פירה או פסטה וסלט ירקות טרי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר