מה אוכלים היום?

מתכון לעוף אפוי ברוטב עגבניות ואורגנו של מורן פינטו

מסדרים את העופות בתבנית, יוצקים את הרוטב ושולחים לתנור לאפייה של שעה. התוצאה? ארוחה משפחתית בסיסית שכל אחד צריך לדעת להכין. מגישים עם המון אורז לבן (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
עוף אפוי ברוטב עגבניות ואורגנו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 שוקי עוף
  • 2 כוסות שימורי קוביות עגבניות / עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1 כפית אורגנו טרי
  • 1/2 כוס מים

אופן הכנת עוף אפוי ברוטב עגבניות ואורגנו:

1. מחממים את התנור לחום גבוה של 200 מעלות.

2. מסדרים את שוקי העוף בתבנית פיירקס או חרס, יוצקים מעל את כל תכולת שימורי העגבניות ואת שמן הזית, מתבלים באורגנו, מלח ופלפל שחור, מערבבים את רסק העגבניות והמים ושופכים על הכל.

3. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים במשך 30 דקות נוספות עד להשחמה יפה. מגישים עם אורז לבן וסלט ירקות טרי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר