מתכון לפשטידת בטטה גמישה שמתאימה לכל זמן

מתכון למנה הכי גמישה שיש: פשטידת בטטה מהירה ולא מסובכת שאפשר להכין חלבי או פרווה ולמעשה, היא הפתרון הכי טוב לשאריות פירה בטטה או בטטות מבושלות (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 6 בטטות בינוניות, קלופות
  • 50 גרם חמאה / מרגרינה בטעם חמאה, מומסת
  • 6 ענפי בצל ירוק, קצוצים
  • קמצוץ קינמון
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת לפשטידת בטטה:

1. חותכים את הבטטות לרבעים ומבשלים בסיר מלא מים עד שניתן לנעוץ בהן מזלג בקלות. מסירים מהאש, שופכים את רוב המים ומרסקים לפירה סמיך.

2. מוסיפים לפירה את שאר המרכיבים, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים לתערובת אחידה.

3. מעבירים את תכולת הסיר לתבנית פיירקס עגולה בקוטר 22 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות או עד להזהבה טובה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר