Homemade

פיצוחים ביתיים: שקדים קלויים מתובלים

למה כדאי לכם להכין את הפיצוחים שלכם בבית? כי אז תוכלו לפקח מקרוב על כמות הנתרן שמוסיפים להם ואיכות התיבול והקלייה - וזה כל כך פשוט, אז למה לא? (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות שקדים שלמים, לא קלויים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית אבקת צ'ילי
  • 1/2 כפית אבקת שום

אופן הכנת שקדים קלויים מתובלים:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, ומפזרים את השקדים בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.

2,. מערבבים את השקדים בשמן הזית והתבלינים עד לציפוי מלא.

3. אופים במשך 10-12 דקות, מסירים מהתנור ומניחים לצינון. כשהשקדים חמים, הם יהיו עדיין רכים, אך יתקשו כשיתקררו. מאחסנים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (96%)

לא (4%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בקינוחים :