ברביקיו או מקסיקנית: איזו פסטרמה אתם? - ברביקיו או מקסיקנית: איזו פסטרמה אתם?
ברביקיו או מקסיקנית: איזו פסטרמה אתם? (צילום: הוד לבן)
אאא

השקענו בהכנה, פרסנו באהבה, ארזנו בקפידה, חשבנו עליכם בכל פרט ממש  – כל מה שנשאר לכם הוא לבחור את הפסטרמה בטעם האהוב עליכם וליהנות מהטעם המשובח ומהערכים התזונתיים הגבוהים שיש בחזה הודו. לאכול בסנדוויץ', להוסיף לסלט, לשדרג חביתה או כנשנוש בין לבין.

"הוד לבן" מזמינה אתכם ליהנות מסדרת פסטרמות איכותיות במגוון טעמים אהובים: פסטרמה ברביקיו, פסטרמה מקסיקנית, פסטרמה בדבש, פסטרמה מעושנת, סלמי מהדרין בנוסף פסטרמה בעישון עדין ופסטרמה על גחלים.

כל הפסטרמות של הוד לבן עשוית מנתחים שלמים של בשר הודו משובח המומלץ על ידי תזונאיות ומגיע ממשקי עמק הירדן ועמק המעיינות.

בשר ההודו ידוע כמזון בעל ערך תזונתי גבוה. הוא מכיל כמות גדולה של חלבון, ומצד שני דל בשומן. ההודו הוא גם מקור מצוין לסלניום, לברזל, לאבץ ולוויטמינים מקבוצה B.

אין ספק כי פסטרמה היא דרך טובה ליהנות מארוחה מזינה, תוך שמירה על תפריט דל יחסית בשומן. ועם מגוון טעמים אהובים של הוד לבן - כל שנותר לכם, באמת, הוא רק לבחור.

פסטרמות "הוד לבן" הינן ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט, ללא שומן טראנס, ללא צבעי מאכל וללא גלוטן ובכשרות בד"צ מהדרין של הרב רובין שליט"א.