באנו לעזור

מדענים: זו הדרך הטובה ביותר לשחרר קטשופ מבקבוק

או כל רוטב סמיך אחר שכלוא בבקבוק או צנצנת זכוכית ומסרב לזרום החוצה על ההמבורגר או הצ'יפס שאתם כל כך רוצים לאכול כבר (מדריך, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לזלף קטשופ בקלות (צילום: Matt Heaton)

הצ'יפס כבר מולכם, חם ומזמין, ההמבורגר טרי טרי בלחמנייה והקטשופ או הרוטב - שאתם כל כך רוצים - מתעקש להיתקע בבקבוק או בצנצנת, אפילו שאתם אוחזים בו הפוך כבר דקה.

מסתבר שדקה זה פרק זמן ארוך מדי, כי מדענים מאוניברסיטת מלבורן חשו צורך להקל ולתרום מהמומחיות שלהם כדי להקל על כאב ההמתנה.

כן, יש דרך מדעית לגרום לקטשופ או רוטב סמיך אחר לזרום בקלות רבה יותר מבקבוק או צנצנת, בעיקר כאלה העשויים זכוכית עם פיה צרה.

שלב 1: נערו את הבקבוק היטב כדי לוודא שהקטשופ אחיד ואין נוזלים מיותרים בפנים.

שלב 2: הופכים את הבקבוק ונותנים חבטה טובה לתחתית, מה שיזרים את הקטשופ לצוואר הבקבוק.

שלב 3: מטים את הבקבוק קצת הצידה, כדי לשלוט על הזרימה ומסירים בזהירות את הפקק.

שלב 4: נהנים מהמבורגר וצ'יפס טבול היטב בקטשופ.

תודה, אוסטרליה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר