מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף אפוי בניחוח רוזמרין טעים ומהיר הכנה

מנה מהירת הכנה וטעימה שדורשת רק 6 מרכיבים פשוטים שמערבבים יחד בתבנית ושולחים לתנור. תוך שעה תתקבל ארוחת מופת שבפועל, בקושי עבדתם עליה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 חלקי חזה עוף (2 שלמים, חצויים) עם עצם ועור
  • 4 שיני שום גדולות, קצוצות דק
  • 2 כפות רוזמרין קצוץ
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2-1 כפית מלח גס
  • פלפל שחור טחון טרי

אופן הכנת חזה עוף אפוי בניחוח רוזמרין:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. בתבנית אפייה, מסדרים את חזות העוף ומברישים אותם בשמן זית. מפזרים מעל את השום, הרוזמרין והמלח ומתבלים בפלפל שחור לפי הטעם. משפשפים מעט מהתיבול מתחת לעור.

3. אופים במשך 40-60 דקות, תלוי בעובי העוף. בודקים אם מוכן לאחר 40 דקות.

4. מוציאים מהתנור ומגישים מיד לצד מגוון תוספות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר