ארוחה בסיר אחד

מתכון לפרגיות ברוטב פסטו עם אספרגוס ועגבניות שרי

שרב מתקרב אלינו וזו תשובה נהדרת לימים חמים: מנה מלאת בריאות, סיבים וחלבונים שמכינים צי'ק צ'ק, בסיר אחד ובלי להתעסק עם ערימות של כלים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם סטייק פרגיות, ללא עור וללא עצמות, חתוכות לרצועות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות - לאחר שסופגים מהן את רוב השמן
  • 450 גרם אספרגוס, הקצוות חתוכים
  • 1/4 כוס <a href="http://www.kikar.co.il/179923.html">פסטו בזיליקום ביתי</a> או קנוי
  • 1 עגבניות כוס שרי, אדומות וצהובות, חצויות
  • מלח

אופן הכנת פרגיות וירקות ברוטב פסטו:

1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים את שמן הזית ואת רצועות הפרגיות, ומתבלים במלח בנדיבות.

2. מוסיפים למחבת מחצית מכמות העגבניות המיובשות הקצוצות, ומבשלים יחד במשך 5-10 דקות. מדי פעם מערבבים, עד שהעוף מבושל לגמרי. מוציאים לצלחת את רצועות העוף והעגבניות המיובשות - עם כמה שפחות שמן.

3. מוסיפים למחבת את האספרגוס, מתבלים במלח בנדיבות ומוסיפים את המחצית הנותרת של העגבניות המיובשות. מבשלים במשך 5-10 דקות, עד שהאספרגוס מתרכך. מוציאים את האספרגוס לצלחת הגשה.

4. מחזירים את העוף והעגבניות המיובשות בחזרה למחבת, מוסיפים את הפסטו, ומערבבים לציפוי מלא על אש בינונית-נמוכה במשך 1-2 דקות. מכבים את האש, מוסיפים למחבת את עגבניות השרי החצויות, מערבבים ומגישים מיד על מצע האספרגוס.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר