מה אוכלים היום?

מתכון לקוביות חזה עוף ברוטב פסטו עם ירקות

מתכון לקוביות חזה עוף ברוטב פסטו שמגישים עם אורז חום, עגבניות שרי צלויות ושעועית ירוקה בקערה בריאה אחת שמנצחת כל "סלט עוף" אחר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם חזה עוף, ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
  • 1/4 כוס <a href="http://bit.ly/2mGPj6i">רוטב פסטו</a>
  • 1 כוס אורז חום
  • 2 כוסות עגבניות שרי
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/4 כפית אורגנו מיובש
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 450 גרם שעועית ירוקה, הקצוות חתוכים

אופן הכנת חזה עוף ברוטב פסטו עם ירקות:

1. מבשלים את האורז החום לפי הוראות היצרן שעל האריזה ומניחים בצד.

2. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ומשמנים קלות תבנית אפייה. מסדרים את העגבניות בשכבה אחת על התבנית, מזלפים מעל 2 כפות שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים קלות. צולים במשך 15-16 דקות, מוציאים מהתנור ומניחים בצד.

3. בסיר גדול מלא במים במים רותחים מומלחים בנדיבות, חולטים את השעועית במשך כ-2 דקות, עד שצבעה מתבהר קלות. מסננים ומעבירים מיד לקערת מי קרח - להפסקת הבישול. מניחים בצד.

4. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים כף שמן זית, מתבלים את קוביות העוף במלח ופלפל שחור, מוסיפים למחבת ומטגנים במשך 3-4 דקות, עד להזהבה יפה. מוסיפים את הפסטו, מערבבים ומסירים מהאש.

מחלקים את האורז, העגבניות, השעועית והעוף בין 4 קערות אישיות ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר